TÖRTÉNETÜNK (BloomBaby és én ♥)

A BloomBaby 2016-ban indult hivatalosan, de a fejemben az ötlet már a kisfiam születésekor megfogant. Szeretek ajándékozni! Ez volt az első ami megfogalmazódott bennem. Szeretem látni az örömet az arcokon, szeretem látni, ha adok valamit annak van értelme, hasznos, szerethető... Innen indult a BloomBaby ♥.

Ajándékötletek babáknak, mamáknak: tippek, ötletek, babalátogatóba meglepetés csomagok, baba ajándékcsomagok és baba kiegészítők... 

Bár nagyon szeretek ajándékozni, a kisfiam születésével valahogy elkezdtek összefolyni a napok. Nem tudtam odafigyelni a részletekre. Azon kaptam magam egy-egy alkalom előtt, hogy nem készültem fel, bár szeretnék, de mégsem tudok olyan ajándékcsomagot átadni a barátaimnak, rokonaimnak, amilyet megérdemelnének. 

Elkezdtem nézelődni, hogy majd valahonnan akkor veszek valami igazán szép, mutatós, hasznos ajándékcsomagot, de egyszerűen csak a tömegcikkeket találtam mindenhol. Egy helyről nem lehetett egy összeállított, egy modern köntösbe becsomagolt bababoxot találni! Szörnyű volt a felismerés...Hiányzott mindenhonnan a kreativitás, az összhang. 

Elkezdtem minden szabadidőmet erre a "hóbortomra" áldozni. De minden egyes perc végül mindig megérte! Mert a szemek ragyogásából, a dícsérő szavakból, megkaptam a honoráriumomat. És egyszer csak üzletté állt össze, már mások is kérték, hogy segítsek, adjak tanácsokat. Örülnék neki, ha neked is tudnék segíteni egy-egy csodás ajándékcsomag, kiegészítő összeállításában és megkapnád azt a segítséget amire vágysz. Ha ilyen helyet keresel,  akkor itt jó helyen jársz!

Mert tudod BloomBaby - Természetesen a babáknak

Hiszen a BloomBabyt az igény hozta létre, ezért egyértelművé vált már az elején, hogy nem is lehet más a célkitűzése a BloomBabynek, mint hasznos, értékes, modern, divatos és természetazonos termékek találkozzanak egy helyen.

Mert minden egyes édesanyának jár a maximális odafigyelés, egy kis szem-test-lélek kényeztetése és végre ez már egy helyen elérhető, itt a BloomBabynél !

WEBSHOP:

Itt minden a babáról és a mamáról szól

*****

BloomBaby

*****

Válogass a bababoxok közül és tervezd meg akár egyedi igényeid alapján...